Restauranter i Calpe

Der er rigtigt mange restauranter i Calpe men mange forskellige teamer. Mange lider nok lidt af at konkurrencen er hår og at de derfor henvises til at servere turistmenuer til billige penge. Vi har være mange steder og jeg vil primært focusere på hvor vi har haft de bedste oplevelser og hvad vi bruger de enkelte restauranter til . Jeg henviser igen til Tripadvisor for mere omfattende gennemgang af byens steder.

Spasso

Spasso er helt klar vores strand- og frokostrestaurant. Maden er lige ud af landevejen og i italiensk stil. Personalet er venligt og man kan vælge at sidde med udsigt over havet og stranden. Stedet er ligeledes superideelt til en drink, øl eller kaffe når man trænger til en stund i skygge på en varm stranddag. Priserne er yderst rimelige og portionerne er store. Kaffen har i 10 år kostet 1 Euro pr. kop!
Når vi er på stranden parkerer vi ofte på grus parkeringspladsen lige overfor den vej som fører op forbi Spasso til stranden Playa La Fossa.

DSC09877
IMG_3906
IMG_3586
IMG_3581
previous arrow
next arrow

 

Restaurante Puerto Blanco

Skal du spise gourmet middag i eksklusive omgivelser er Restaurant Puerto Blanco i top. Du sidder ude i haven omkring et stor bassin med springvand. Der er hyggelig belysning og masser af kunst til at understrege den eksklusive stemning. Personalet er top proffesionelt og du får en første klasses service. Maden er selvfølgelig i den “dyre” ende – men du får hvad du betaler for og det er stadig billigere en i Danmark. Specielt koster vinen ikke så meget som hjemme og udvalget er stort.
Her kan du også købe menuer eller a la Carte. Bordbestilling anbefales. Kør eventuelt forbi i dagtimerne og udpeg det bord I helst vil have.
Restauranten ligger et stykke vej væk fra huset for foden af det bjerg som afgrænser Calpe mod syd og ved en lille privat havn som hedder Puerto Blanco.

DSC03487
IMG_3861
IMG_3854
IMG_3880
IMG_3865
previous arrow
next arrow

La Sietelunas

Vi havnede her en aften ved en tilfældighed fordi det blæste for meget til at det var rart at sidde ude. Det blev en stor overraskelse af de positive. Eddie og Petra var det perfekte værtspar og maden var super veltillavet. Eddie kræser for detaljerne og Petra giver en super service når hun serverer. Maden er international og deusden har de en smule indonesisk mad da Eddie er hollænder (hollænderne har jo haft kolonier i Indonesien) Lokalet er moderne med aircondition hvis der er for varmt. Grundlæggende strider det mod vores overbevisning at sidde inde og uden udsigt når vi spiser i Spanien men hvis vi skal vælge efter maden og Vinen så er La Sietelunas et oplagt sted.

DSC03624
DSC03617
DSC03618
DSC03619
DSC03620
DSC03622
previous arrow
next arrow