Tæt på hav, vand og de lækreste strande

Tryk på de enkelte navne for at læse om strandende

Cala Pinet

Indenfor meget kort afstand er der mange strande og bademuligheder.
Lige foran bebyggelsen ligger Cala Pinet, som er områdets “egen” strand. Cala Pinet er klippestrand og der er godt at snorkle samt hvis man ikke ønsker strandsand.
Til venstre for Patmore ligger Mar Muerte. Det døde hav som er en lille indsø skabt i sten. Her er lavt og ofte meget varmt vand med en masse fiskeyngel.
Vores egen lille “natur Spa”.
Det er en god ide at have badesko på når man bader fra klipperne da de er meget glatte.

La Fustera

5 minutters gang langs vandet på den smukke sti ligger stranden La Fustera. Stranden er lille og hyggelig og anlagt med det flotteste hvide designersand. Sandet er meget nemt at børste af og føles blødt og behageligt af ligge på. I sommerperioden er stranden bemandet med livreddere. Ved stranden ligger der endvidere en lækker strandbar/restaurant, Mandala. Om dagen er det fint at komme i strandtøj og om aftenen forvandles den til en super god restaurant. Om aftenen kan bordbestilling være nødvendigt. (se afsnit om restauranter)

Playa la Fossa 

Den nordlige strand og strandpromenade i Calpe. Stranden er en lækker sandstrand som er børnevenlig. Vandet er krystalklart og der er livredderservice i sæsonen. På stranden kan man leje både liggestole og parasoller på dagsbasis. (5€ pr. stk. pr. dag) men det er super fint bare at ligge på underlag i sandet. Stranden gøres ren og lækker hver morgen.

På strandpromenaden findes et utal ag restauranter og butikker så der er nok at kigge på hvis man bliver træt af at ligge i solen. 

Stranden afgrænses mod syd af Peñon de Ifac. Det store bjerg som er Calpes vartegn.

Playa de bol

Playa de bol er den sydlige strand og strandpromenade i Calpe. Stranden er lidt mere rå men stadig flot og dejlig. Og også her findes en flot strandpromenade med restauranter, barer og butikker samt nogle arkæologiske udgravninger og installationer fra Calpes fortid. I starten af denne promenade ligger Calpes havn hvorfra der er livligt fiskeri og lystsejlads. Her findes desuden de berømte fiskerestauranter som dagligt besøges af hundredevis af mennesker.

Fortsætter man langt nok ad strandpromenaden kommer man til enden af hovedstrøget i Calpe, Gabriel Miro og endnu længere af denne stejle hovedgade kommer man til Calpe gamle by, som er super hyggelig og hvor der er masser af smukke gamle huse, gyder samt gode restauranter.