Kørselsvejledning

Her er min kørselsvejledning hvis ikke du har adgang til Google Maps

Når I kører ud af biludlejningsområdet skal Ifølge skiltet ”todos Directiones”

Herefter kører i nogle kilometer og holder til højre mod Valencia (motorvejstilkørsel) – Så er det ellers bare lige ud mod Valencia på AP7. I kommer til at passere en tunnel og I kommer igennem et betalingsanlæg hvor I tager billet. Herefter fortsætter I nordpå mod Valencia og vælger afkørsel 64 (Calpe/Altea). Herefter kommer I til betalingen hvor I bare kan betale med kort (ca. 7 Euro)

Fortsæt videre via nogle vejsammenfletninger (blink ind men fuld stop hvis trafik på vejen I kører ind på.)  til I er på N332 mod Valencia. I kommer til at køre tæt på vandet med fine udsigter. På et tidspunkt passerer I på venstre hånd den russiske kirke (ikke til at tage fejl af) og Altea hills. I kommer igennem to små tuneller som er igennem bjerget Maryvilla. Herefter ser I Calpe på jeres højre hånd. Vælg frakørsel Calpe Sur efter nogle kilometer.

I kører nu ned igennem Calpe mellem bagsiden af alle hotellerne til højre og saltsøerne til venstre. Alle rundkørsler kører I lige igennem (Pas på – spanierne og andre turister kender ikke til færdsel i rundkørsler – Blink om alt hvad i gør)

Den 2. sidste rundkørsel ligger mellem et CONSUM og et MERCADONA supermarked) og kort herefter Hotel Diamante Beach på højre side. Fortsæt derefter til den sidste lille rundkørsel som I også passerer lige igennem. I er nu på strandvejen CV740 (AV. De la Marina). Følg den gennem mange “cowboy sving”. Nyd udsigten til højre. I kommer til Supermercado Fustera – ALGI Markt (Vores eget supermarked) Herfra er der endu en km inden skiltet til Carrer dels Pinets til højre og i et venstresving på vejen. Kør ned af den stejle vej og så brænder tampen. I er nu tæt på paradis.

Brug fjernbetjeningen til porten hvis I har fået en med. Ellers kør længere ned af vejen til midterste række hvor der er en låg som kan åbnes med nøgle. Så kan I hente en fjernbetjening i nøgleskabet til venstre for trappen op til stuen. Herefter kan I lukke bilen ind. I må parkere hvor der er plads ellers er ”vores” plads i højre øverste hjørne.

Luk menu