Playa la Fossa

Playa la Fossa er den nordlige strandpromenade på vores side af Peñon de Ifach. Stranden er ca. 1 km lang og har en fin strandpromenade med restauranter, barer og forretninger. Selve stranden er flot anlagt og altid velplejet. Vandet er krystalklart og stranden er børnevenlig med lav tiltagende vanddybde. Stranden har selvfølgelig også livreddere i sæsonen. Der findes områder med liggestole og parasoller, som kan lejes for 7€ pr. dag. Der er brusere til fødderne når du forlader stranden.

Her kan du blive kontaktet af sælgere af solbriller, tasker, duge, eller ure m.m. Sælgerne er venlige og tager et nej for et nej. Bliver man træt af at ligge på stranden er en gåtur på strandpromenaden en fin afveksling eller en cappucino til 1,30 € på restaurant Spasso. i passagen til restaurant Spasso ligger endvidere et fint supermarked “Spar” hvor der kan købes alt fra alm. købmandsvarer, kolde sodavand og øl samt færdige frokostretter. En fremragende restaurant både til frokost og aften er La Piemontesa eller Lungo Mare som den også hedder. Her får du lækker italiensk mad i alle afskygninger til rimelige priser og med en fantastisk udsigt.

Vi plejer at parkere på grusgrunden ved Calpe medical centre, helst under træer for skygge. Det er gratis og så er det bare at gå op langs Spar købmanden så rammer du det bedste område på stranden.

P1020887
P1160122
P1160229
P1160190
IMG_1856
P1020861-1024×768
previous arrow
next arrow